DESPRE NOI

Cine suntem ?


Logo

Societatea Elena Modcom S.R.L. din Boldeşti Scăieni, Prahova, a fost înfiinţată în anul 1993.
Societatea are ca domeniu de activitate confecţionarea de echipamente de protecţie. Elena Modcom SRL este o societate cu capital integral privat.
Cu o vechime de peste 20 de ani de producţie, societatea îşi desfăşoară activitatea în ateliere proprii, dotate cu aparate şi utilaje specifice activităţii desfăşurate. Societatea Elena Modcom SRL beneficiază de un sediu nou finalizat şi modernizat anul trecut.
Noul sediu a fost dotat cu utilaje moderne achiziţionate prin intermediul Fondurilor Europene, societatea fiind certificată ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 18001.

În cadrul societăţii se regasesc mai multe secţii de producţie, un atelier de confecţii, o secţie de matlasat o secţie de brodat şi imprimat şi o spălătorie pentru întreţinere şi curăţare a echipamentului de protecţie, conform normelor europene.

Materia primă folosită este din import, oferind pentru fiecare produs certificate şi declaraţii de conformitate, garanţii, precum şi certificări realizate pe produs. Folosim țesături antistatice, antichimice și ignifuge. ( ex : NOMEX, PROBAN )


Avem diverse produse, pentru diferite servicii pe industria grea, dar putem personaliza toate produsele în funcție de necesitățile dumneavoastră.
Echipamentul poate fi personalizat cu broderie sau poate fi marcat direct cu vopsea pe material.
În cadrul societăţii noastre se pune accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care răspundem solicitarilor dumneavoastra fiind siguri că veţi fi mulţumiţi de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranţă un sprijin real în creşterea afacerii dumneavoastră.

CONTACTAŢI-NE pentru a obţine mai multe detalii despre produsele şi serviciile firmei noastre.

© 2014 - Drepturi rezervate ELENA MODCOM SRL